INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Vezi cum ar putea arăta tricourile lui Manchester United, Liverpool, Chelsea şi Arsenal în sezonul viitor!

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2009 00:00

Jurnaliştii de la publicaţia britanică Daily Mail au descoperit cum vor arăta tricourile celor mai importante cluburi din Premier League în sezonul viitor. De cîteva zile, pe internet circulă cîteva imagini cu noile echipamente de joc ale granzilor din campionatul Angliei. Deşi nu au fost confirmate, surse neoficiale au confirmat că modelele sînt fie cele reale, fie foarte apropiate de original.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  11 Mai 2009, 16:51

al lui Man United arata f bine; celelalte sint urite; iar cel al lui Arsenal e penal, cum sa joace in verde? asta e buna...

 •  31 Martie 2009, 18:19

Cel mai mult pana akuma imi placea Chelsea dar asta e cam carpit rau....facut din bucati nasol :| Cel mai marfa manchester :)

 •  31 Martie 2009, 17:18

tricoul lui man utd va arata asa in sezonul viitor in memoria acelor fotbalisti de la man utd care au murit in tragicul accident de la munchen din 1958.oricum e frumos, la restu echipelor arata ca si pana acum, bine.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează