INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHILE

Vidal, atac la adresa lui Ronaldo: "Ronaldo? Un încrezut. Nu există pentru mine"

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 27 iunie 2017 19:42

Mijlocașul naționalei din Chile, Arturo Vidal, l-a atacat pe Cristiano Ronaldo înaintea partidei din semifinalele Cupei Confederațiilor dintre cele două echipe, conform Metro.co.uk.

Starul lui Bayern Munchen a declarat că nu se gândește la Ronaldo și se gândește mai mult la colegii din Germania pe care îi va întâlni în finală.

Chile și Germania s-au duelat deja în faza grupelor, partida fiind încheiată la egalitate 1-1, dar ambele echipe s-au calificat în faza următoare.

Portugalia s-a calificat în semifinale, după victoriile cu Rusia și Noua Zeelandă, dar și egalul cu Mexic.

Ronaldo, 32 de ani, a punctat în două dintre cele trei partide și a fost declarat jucătorul partidei în toate meciurile, dar Vidal nu a fost deloc impresionat de această performanță.

"Cristiano este un încrezut! Pentru mine nu există. I-am spus deja lui Joshua Kimmich că ne vom vedea din nou în finală", a spus Vidal.

Fotbalistul chilian este în continuare supărat pe Ronaldo și Real Madrid, după returul din sferturile de finală ale ultimului sezon din Champions Leage.

Vidal a fost eliminat în manșa retur a "dublei", în partida pierdută de Bayern cu 4-2, pe Bernabeu, în prelungirile partidei în care Ronaldo a marcat de două ori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  27 Iunie 2017, 22:07

Are dreptate Vidal! Dar stie si fotbal Ronaldo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează