INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAYO VALLECANO - BETIS SEVILLA 3-1

VIDEO A comis două greşeli capitale în meciul Rayo Vallecano - Betis Sevilla, 3-1, şi a cerut schimbarea » Paulao: "Nu sînt laş!"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 aprilie 2014 13:55

Brazilianul lui Betis Sevilla, Paulao, a comis două greşeli imense în meciul pierdut de echipa sa, scor 1-3, în faţa lui Rayo Vallecano şi a cerut schimbarea. A gafat decisiv la primul gol şi şi-a trimis mingea în poartă 13 minute mai tîrziu. După care a cerut schimbarea.

Fundaşul central nu a văzut că are adversar în spatele său şi a trimis încet o minge către propriul portar permiţîndu-i lui Rochina să deschidă scorul în minutul 14. În minutul 27, Paulao a marcat în proprie poartă. Complet dezorientat, apărătorul a făcut semn către banca de rezerve să fie schimbat. Atît coechipierii, cît şi adversarii au încercat să-l consoleze.

VEZI AICI GAFELE FUNDAŞULUI BRAZILIAN!

La două zile după meci, Paulao a dorit să explice: "Din punct de vedere mental, după două greşeli consecutive, pur şi simplu nu mai eram conectat la meci. Am fost sincer, nu mă mai puteam concentra şi m-am gîndit că avem jucători care ar putea ajuta echipa în acel moment. Unii s-au supărat, dar cei care mă cunosc ştiu cum sînt şi că nu mă ascund. Accept criticile. Dacă aş fi rămas pe teren, poate aş fi continuat să fac greşeală după greşeală... Asta era senzaţia pe care o aveam, că voi continua să comit erori. 

A fost cel mai urît moment din cariera mea. În fotbal, e dificil să fii corect, dar eu am fost. Nu mai puteam continua şi acum plătesc greşelile. 

Sînt pregătit să joc iar. Situaţia mea e foarte dificilă, dar acum trebuie să demonstrez că nu sînt aşa cum cred oamenii, un laş sau un mincinos. Nu mă voi ascunde".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close