INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - WBA 1-1

VIDEO A fost odată o campioană » Leicester este în criză și este pe locurile retrogradabile după ce s-a chinuit cu WBA

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2017 11:16

Leicester a terminat la egalitate meciul cu West Bromwich Albion, 1-1. Riyad Mahrez, jucătorul anului în 2016, le-a salvat un punct ”vulpilor”, aflate pe loc de retrogradare.

Zilele în care Leicester City le făcea viața amară granzilor din Premier League, suflându-le titlul de sub nas, în 2016, sunt departe. Pe teren înseamnă 6 meciuri la rând fără victorie în Premier, socotindu-l și pe cel cu WBA, de luni seară, iar în clasament locul 18, din 20. Retrogradabil!

Criza lui Leicester e și criza lui Riyad Mahrez. Jucătorul anului în 2016, mijlocașul algerian n-a mai găsit decât foarte rar acele deschideri pe care Vardy le transforma în goluri. Are doar sclipiri, așa cum a fost cazul și luni, când golul său, primul din mai, a salvat-o pe Leicester de la un al 5-lea eșec stagional.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Craig Shakespeare? Managerul ”vulpilor” a avut o perioadă bună sezonul trecut, când clubul i-a încredințat postul după demiterea lui Claudio Ranieri. Dar pe termen lung, e clar că n-are clasa italianului. Iar Leicester suferă. 

6 puncte a adunat Leicester în 8 etape de Premier, dintr-o victorie și 3 remize

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  17 Octombrie 2017, 13:21

Cu Ranieri s-au născut, fără el au murit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează