INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUNDERLAND - WEST HAM 1-1

VIDEO A greşit Costel Pantilimon la golul primit de Sunderland? Punct cîştigat contra lui West Ham

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 19:32

Sunderland a terminat la egalitate meciul disputat acasă contra celor de la West Ham United, scor 1-1. Costel Pantilimon a fost integralist la gazde.

Golul celor de la Sunderland a fost înscris de Gomez, dintr-un penalty acordat în minutul 22. West Ham a ripostat în minutul 22, atunci cînd Stuart Downing a trimis un şut violent, care l-a luat pe Pantilimon prin surprindere.

Mai mulţi fani ai celor de la Sunderland l-au acuzat pe portarul lui Sunderland că a fost visător la gol. Voi ce credeţi? VIDEO AICI

Sunderland ocupă locul 15 în Premier League, cu o zestre de 16 puncte. Clasamentul din Premier e AICI.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 02:26
Postat de medium pe 13 Decembrie 2014, 23:14

Eu sunt un admirator a lui Panti, intodeauna la-m sustinut, dar cu parere de rau, la acest gol a gresit, nu era plasat corespunzator, si reactia a fost intarziata, deci clar greseala de portar, trebuie sa fii prost rau sa faci prost pe altu care are o alta opinie !! Dar se intampla si la portari mai mai(ca valoare), el ramane un portar bun. Si devierea nu a existat . fundasul a sters mingea , dar nu i-a schimbat traiectoria!! Clar , golul era parabil,dar a parat alte mingi care au fost grele.Capu sus Panti!!

corect.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 02:25

la prima vedere, nu a gresit. dar, cand ai 2,02, se poate spune ca nu a pozitionat bine plonjonul. sutul este nu foarte tare dar foarte bine plasat, totusi.

adrian33
adrian33  •  14 Decembrie 2014, 02:16
Postat de andrei.33 pe 13 Decembrie 2014, 22:22

Cum poate fi "punct castigat" cand faci 1-1 pe teren propriu cu o formatie mediocra? Jurnalismul sportiv e un concept strain de individul care a scris tampeniile astea.

Mediocra??West Ham ocupa locul 4 in Premier League,nu vorbi aiurea ;).

Vezi toate comentariile (14)
Comentează