INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO A învins cancerul, dar n-a produs șocul » Berizzo a revenit pe bancă după 17 zile de la operație, dar Sevilla nu a câștigat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 14:38

Sevilla și Levante au terminat la egalitate, 0-0.  Antrenorul Eduardo Berizzo, tehnicianul Sevillei, a învins cancerul, dar n-a produs șocul.  El a revenit pe bancă după 17 zile de la operație! 

Antrenorul argentinian, primit călduros de fani pe o ploaie torențială, n-a putut resuscita o echipă traumatizată de eșecul de pe Bernabeu: ”Am avut altă atitudine, dar ne-a lipsit fotbalul”

Eduardo Berizzo a câștigat lupta cu cancerul, dar n-a putut s-o învingă și pe Levante. Antrenorul argentinian a revenit pe banca Sevillei în timp record și i-a surprins pe jucători stând pe bancă la meciul de vineri seară (0-0). La 17 zile după operația de prostată! A apărut de dimineață în cantonament, i-a mobilizat și spera într-o victorie, așteptată de două săptămâni de fanii andaluzi, care l-au primit cu o pancartă "Bienvenido, Toto!".

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Sevilla - Levante 0-0

"N-am avut claritate"

Șocul înfrângerii de pe "Bernabeu", 0-5 cu Real, a lăsat urme serioase în jocul unei echipe care și-a pierdut parcă identitatea. "Mă simt foarte bine și trebuia să fiu alături de jucători după acel eșec dur, venit și după o evoluție slabă. Acum am avut o altă atitudine, dar ne-a lipsit fotbalul. Adversarul a știut să taie ritmul, noi am suferit la creativitate, nu am avut claritate în atac la finalizarea acțiunilor și ne-am ales doar cu un punct". 

"Boala lui Berizzo a unit mai mult ca orice echipa în relația cu antrenorul. Iar acum, într-un moment greu al echipei, nu e corect politic să pui la îndoială munca argentinianului, numit cel mai bun transfer al sezonului" Marca, cotidian spaniol

3
meciuri fără victorie are Sevilla și doar un punct câștigat, după singurul gol marcat în 10 zile, la 1-1 în Ligă cu Maribor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează