INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO A luat-o razna de Revelion! Un star din Serie A și-a făcut de cap cu băutură și țigări și s-a luat la înjurături cu fanii

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 19:02

Noaptea dintre ani s-a lăsat cu scandal pentru Radja Nainggolan. Starul belgian al lui AS Roma a făcut un live pe contul său de Instagram în care se vedea clar că fuma și consuma băuturi alcoolice.

Fanii romanilor au reacționat imediat și i-au reproșat jucătorului modul în care se distrează, mai ales că echipa nu e deloc într-un moment bun, după ce a ajuns pe locul 4 în urma egalului și înfrângerii din ultimele două etape.

Mijlocașul nu s-a abținut și a început să-i înjure pe cei care-l criticau în timpul live-ului. Imaginile au ajuns în presa din Italia, iar Nainggolan s-a enervat și mai tare și a postat un mesaj pe Twitter.

"Chiar şi de Anul Nou aveţi tot astfel de ştiri! Un 2018 fericit pentru toată lumea, cu excepţia celor care... trebuie să îşi găsească altceva de făcut în această viaţă", a scris Nainggolan pe Twitter.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2018, 19:37

Urat mai e...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close