INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO A opta minune se înalță lângă Vezuviu! Napoli, parcurs fără greșeală! Trupa lui Sarri, de neoprit în Serie A

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 11:11

"Cinci puncte deasupra cerului. În loc să căutăm rivala lui Juventus la titlu, trebuie să descoperim cine-o mai poate opri pe Napoli!". Corriere della Sera a sintetizat perfect schimbarea polilor de putere în Serie A.

VEZI VIDEO

Trupa lui Sarri a legat a opta victorie și a dat tifosilor din orașul de lângă Vezuviu dezlegare la visare. Napoli a fugit la 5 lungimi de campioana Juventus și se poate gândi la scudetto. Nimeni în Europa nu are punctaj maxim!

"Mereu mai frumoasă și cu puțin noroc"

"Sarri joacă un fotbal inaccesibil altora în Italia și echipa a învățat să sufere. Mereu mai frumoasă și cu puțin noroc, a schimbat doar prima consoană din capolista în Napolista. E alfa și omega din alfabetul fotbalului", a completat Gazzetta dello Sport.

Scurtă, agresivă, rapidă, percutantă și entuziastă, Napoli a stăpânit din nou Capitala, după ce-o pusese la respect pe Lazio. Succesul din Derby del Sole, 1-0 cu Roma, care n-a contat decât la fazele fixe (Fazio și Dzeko au țintit barele), este încă o dovadă clară că acesta poate fi sezonul său. Nici antrenorul nu a mai găsit cuvinte după meci, Sarri, afectat de febră, sărbătorind silențios în autocar. 

26 de goluri 
a marcat Napoli în 8 etape, cel mai prolific atac din Serie A. Doar Man. City și PSG o depășesc în Top 5 campionate ale Europei

100 de goluri 
are Lorenzo Insigne în cariera profesionistă, ultimul aducând succesul azzurro de pe Olimpico

"Napoli a trecut la un nivel superior. Circulație prefectă a balonului, combinații sublime la firul ierbii și trasee în mare viteză. E patroana jocului, decide cum, când și de ce în meciuri" Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează