INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

VIDEO A văzut stele verzi! Lovitură horror încasată de Arda Turan

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 16:29

Arda Turan a trecut prin clipe dificile la partida cîştigată de Atletico Madrid cu Malaga, scor 3-1.
În minutul 17 al partidei, mijlocaşul turc a fost lovit în apropierea careului advers cu piciorul în figură de Antunes. Stoperul oaspeţilor încerca să degajeze balonul, însă a şutat din plin în nasul lui Turan, care se aplecase pentru a juca balonul cu capul.

Click aici pentru VIDEO!

Arbitrul n-a dictat nimic şi a permis intrarea echipei medicale destul de tîrziu, deşi jucătorul lui Atletico era groggy şi sîngera. Arda Turan a putut continua partida, fiind înlocuit abia în minutul 87, după ce a dat şi o pasă de gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
papuravoda
papuravoda  •  24 Noiembrie 2014, 00:17

Se vede si in aceste lucruri diferenta dintre "papusile de portelan" gen Rusescu si jucatori adevarati. Apropo, recent am vazut ceva handbal de mare clasa (liga campionilor masculin). Pai nu va suparati dar la cate lovituri in figura si nu numai se incaseaza acolo ar trebui ca echipele sa nu mai aiba cu cine juca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează