INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO-MILAN 1-1

VIDEO AC Milan evită un nou dezastru! Egal smuls cu Lazio

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 14 februarie 2017 11:19

Lazio Roma a remizat pe teren propriu, 1-1, cu AC Milan, în ultimul meci al etapei cu numărul 24 din Serie A.

Gazdele partidei au dominat și au deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Lucas Biglia, în timp ce Suso a adus un punct pentru Milan în minutul 85, la capătul unei acțiuni individuale.

Deși a avut 23 de șuturi, dintre care 10 pe spațiul porții, formația pregătită de Inzaghi a ratat șansa de a urca pe locul al patrulea în Serie A.

Numeroasele ocazii ratate în prima parte de Immobile și lejeritatea cu care a ales Keita Balde să trateze fazele de contraatac în partea secundă au privat formația din Capitală de vederea obținerii unui loc în Europa League.

Golul egalizator marcat de Suso a făcut ca AC Milan să nu ajungă la patru înfrângeri în ultimele cinci partide și încă oferă speranțe fanilor pentru un loc în Europa League. VIDEO AICI

AC Milan se află pe locul șapte, la 3 puncte Lazio și la patru de Atalanta și Inter, formații aflate pe locurile care duc în a doua competiție europeană.

Lazio: Strakosha; Radu (Patric, 87), Hoedt, De Vrij, Basta; Biglia, Milinkovic-Savic, Parolo; Keita (Lulic, 64), Felipe Anderson (Lombardi, 87), Immobile

Milan: Donnarumma; Abate, Gustavo Gomez, Zapata, Vangioni; Pasalic, Locatelli (Sosa, 53), Poli (Fernandez, 77); Suso, Deulofeu, Ocampos (Lapadula, 62)

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează