INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO AC Milan, "ucisă" pe "San Paolo" de omul considerat prea slab pentru naționala Italiei: gol, bară, pase magnifice și o primă repriză de excepție

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 10:18

Rezervă la națională în barajul CM cu Suedia și argint viu la Napoli, Lorenzo Insigne a fost omul meciului pe San Paolo în meciul cu AC Milan, câștigat de napolitani cu 2-1. Gol, bară, curse debordante, pase magnifice și o primă repriză de excepție. 

Insigne a fost din nou Lorenzinho la Napoli, demonstrând cât i-a lipsit Italiei lui Ventura în barajul de Mondial cu Suedia. Neglijat în Squadra Azzurra, argint viu la liderul din Serie A, care și-a păstrat poziția, după 2-1 cu Milan.

"Niciodată n-aș începe fără el", a punctat antrenorul Sarri. Și Gazzetta dello Sport a pus sare pe rană: "L-ai văzut? Gol, driblinguri și assist. Cel mai bun jucător italian amplifică furia națională asupra lui Ventura".

VIDEO cu golurile partidei

Nota 8 în Gazzetta

Lorenzo a rupt echilibrul pe tabelă, păcălind la centimetru capcana ofsadului (ajutat de VAR) și executându-l pe Donnarumma. A fost imposibil de blocat pentru Borini, a lovit o dată și bara (fază anulată de un ofsaid), a driblat amețitor și i-a oferit un assist lui Mertens, care a ratat însă. Evoluție splendidă, de nota 8 în Gazzetta.

"Nu caut polemică"

"Îmi pare rău pentru ratarea calificării și alegerile lui Ventura, dar nu caut polemică. Nu mă gândesc decât la Napoli și dăm totul pentru titlu. N-am jucat la nivel maxim cu Milan, conta doar să învingem", a spus Insigne.

6 goluri
a marcat Insigne în 10 dueluri cu Milan, dintre care 5 în ultimele 5 meciuri

35 de puncte
în 13 etape reprezintă cel mai bun start din Serie A, depășit doar de Juventusul lui Capello (36 în 2005-2006)

6 eșecuri
în 13 etape a suferit trupa lui Montella, toate în partide cu primele 6 clasate

"Am jucat de la egal la egal cu Napoli. Am depășit momentul critic și sunt sigur că vom reintra în lupta pentru primele 4 locuri. Echipele din frunte nu pot ține mereu acest ritm"
Vincenzo Montella, antrenor Milan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează