INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Accidentare horror suferită de Sergio Busquets » Mijlocaşul Barcelonei a fost călcat pe gleznă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 23:11

Sergio Busquets a suferit o accidentare teribilă în minutul 40 al meciului cu Villarreal, 1-3, din cadrul semifinalelor Cupei Regelui. Mijlocaşul Barcelonei s-a ales cu o fractură la nivelul gleznei şi n-a mai putut continua partida.
Accidentarea s-a produs chiar înainte de faza golului de 1-1. Pina l-a călcat pe Busquets în momentul în care a pasat spre Cheryshev. Jucătorul lui Villarreal a lovit balonul şi, din inerţie, a ajuns cu crampoanele pe glezna lui Busquets, neavînd timp să se oprească.

Mijlocaşul a suferit o fractură şi a dus de urgenţă la spital.

Click aici pentru VIDEO!

Barcelona s-a calificat în finala Cupei, 6-2 la general, pe care o va disputa în compania uneia dintre Espanyol şi Athletic Bilbao.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dash.berlin
dash.berlin  •  22 Martie 2015, 07:50

urat...chiar e o accidentare urata :|

florin_99
florin_99  •  05 Martie 2015, 14:30
Postat de andyj91 pe 05 Martie 2015, 12:16

@pirucul Ce fault, prietene? Pina a pasat mingea si s-a intamplat ca Busquets sa bage piciorul exact unde urma sa aterizeze adversarul.. N-a fost nici fault, nici intentie, ci doar un accident nefericit..

@andyj91:Dupa cum spui tu, peste 50% din fulturile comise ar trebui sa fie simple accidente - jucatorii adversi "isi baga piciorul" pe directia mingii ! Sa fim seriosi. Personal, ca unul care am dat in basica cativa ani,consider fault si rosu.De altfel,cartonasul rosu luat pana la urma de Pina - meritat,s-a demonstrat ca primul fault nu a fost intamplator. Retoric vorbind: ce se intampla daca din acest accident nefericit ii face o fractura mult mai grava- piciorul ii aluneca mai sus spre tibie? Altfel,pentru ceilalti: conteaza ca era Busquets? Ura pentru alte echipe ne intuneca mintea sa gandim omeneste.

andyj91
andyj91  •  05 Martie 2015, 12:16

@pirucul Ce fault, prietene? Pina a pasat mingea si s-a intamplat ca Busquets sa bage piciorul exact unde urma sa aterizeze adversarul.. N-a fost nici fault, nici intentie, ci doar un accident nefericit..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează