INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Adio, titlu! » Chelsea a remizat cu Norwich şi mai are doar şanse matematice să cîştige campionatul

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 04 mai 2014 21:04

Chelsea nu a reuşit să-şi revină după ratarea calificării în finala Ligii Campionilor şi a remizat pe teren propriu cu Norwich în penultima etapă din Premier League, scor 0-0.

Jose Mourinho nu i-a utilizat din primul minut pe Eden Hazard şi David Luiz, cei care au criticat public jocul echipei după semifinala cu Aletico Madrid, dar i-a introdus în debutul reprizei secunde.

VIDEO cu cele mai importante faze

Fără succes însă, iar Norwich a reuşit să închidă poarta pînă la finalul partidei. Norwich mai are şanse de salvare de la retrogradare, dar trebuie să bată în ultima etapă, iar Sunderland să piardă cele două meciuri rămase de disputat.

În aceeaşi situaţie se află şi Chelsea. Londonezii mai au doar şanse matematice de titlu. Trebuie să cîştige în ultima etapă, iar Manchester City şi Liverpool să obţină doar un punct în ultimele meciuri din Premier League. Ambele mai au două partide de disputat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ricco
ricco  •  05 Mai 2014, 03:32

Jose Murinio trebuie SA-NVETE SA FIE UMIL !!!... Daca nu, VIATA-I VA DA PORTIA NECESARA DE UMILINTA. Mai devreme sau mai tirziu, intr-un fell sau altul, indiferent cine ai fi VIATA NU TE IARTA.

ducu85
ducu85  •  05 Mai 2014, 01:46

Cat sa ii mai tina lui Mou jocul asta infect ? Castiga cu Liverpool un meci dominat clar de cormorani, meci in care se apara in careul propiu inclusiv cu Ba, care era varful impins si profita de alunecarea lui Stevie G si apoi in prelungiri scapa 2 pe contra singuri cu portatul. Uneori fotbalul e nedrept. Sincer imi placea f. mult de Mou (pana ka meciul de sapt. trecuta cu Liverpool, echipa mea de suflet) pt. ca meciurile decisive le pregateste exemplar, insa cu echipele mici se incurca incredibil.

Constantin
Constantin  •  04 Mai 2014, 23:02
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Mai 2014, 21:41

Jose Mourinho ...este cel mai mare antrenor al lumii ...este un antrenor perfect ...NE BUCURAM FIINDCA EXISTI JOSE MORHINO !!!...

Mourinho este cel mai bun traducator... traduce fotbalul...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează