INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA - JAPONIA 1-0

VIDEO Alarmă de atentat terorist pe stadionul din Bruges! Serviciile de securitate au permis amicalul în ultima clipă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 11:47

Alarmă de atentat terorist pe stadionul din Bruges, înainte de meciul Belgia - Japonia 1-0! Serviciile de securitate au permis amicalul în ultima clipă. Ofițerul de presă al federației belgiene confirmă: "Cu o oră înaintea meciului, nici nu știam dacă se va juca".

Marți, la 17:30, poliția și serviciile de securitate flamande au intrat în alertă. În timp ce ascultau telefoanele, s-a aflat că se punea la cale un atentat la Bruges. Chiar pe stadionul Jan Breydel, în timpul testului Belgia - Japonia

Pericolul părea cât se poate de real. S-a dat alarma la OCAM, instituția care analizează amenințările teroriste în Belgia. Autoritățile nu au anunțat nimic, pentru a evita panica. "Se anulează meciul?", s-au întrebat De Bruyne și colegii lui. "Cu o oră înainte de start, nici nu știam dacă se va juca", a confirmat și ofițerul de presă al federației, Stefaan de Loock.

În cele din urmă, s-a decis ca amicalul să se dispute. Numărul polițiștilor prezenți la arenă s-a dublat, au fost mai multe filtre, chiar dacă s-au format cozi mari la intrare. Sute de spectatori au ajuns în tribune la 30 de minute după începutul partidei. La final însă, totul a fost bine. Nu s-a întâmplat nimic. 

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Belgia - Japonia

31 de goluri are Romelu Lukaku (65 de meciuri) după reușita de marți; golgeter all-time al Belgiei, peste Van Himst și Voorhoof (câte 30)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează