INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

VIDEO Antonio Conte a prelungit cu Chelsea, dar a explodat după finala cu Arsenal: "A fost henț la primul gol" + ce spune Wenger despre rămânerea la Arsenal

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2017 10:44

În discuție despre finala pierdută în Cupa Angliei, cu Arsenal, 1-2, managerul lui Chelsea admite totuși că "am plecat rău în meci. Iar când ne-am revenit a intervenit eliminarea lui Moses". 

Antonio Conte n-a putut accepta chiar așa ușor eșecul lui Chelsea în finala de sîmbătă. La final, managerul albaștrilor a acuzat greșeala de arbitraj de la primul gol al lui Arsenal. VIDEO AICI

"Reușita lui Alexis Sanchez a fost neregulamentară. A jucat balonul cu mâna!", s-a plâns tehnicianul italian, susținut în paginile tabloidului The Sun și de fostul arbitru internațional Mark Halsey:

"Anthony Taylor trebuia să fluiere henț. Kante a încercat să respingă balonul, dar Alexis a sărit, l-a blocat cu ambele mâini și așa a ajuns singur cu portarul. A fost o acțiune deliberată, mânile lui erau într-o poziție nefirească".

2 finale de Cupă
a bifat Conte în cariera de antrenor. Pe ambele le-a pierdut. Precedenta în 2012, cu Juve

Prelungește

Tehnicianul italian recunoaște însă că echipa lui a ratat startul. "Am plecat rău în meci. Trebuie să admit. Ne-a trebuit jumătate de oră ca să ne dezmorțim. Iar când ne-am revenit a intervenit eliminarea lui Moses.

A fost al doilea moment-cheie al finalei, după golul lui Alexis Sanchez", a comentat Conte. În ciuda eșecului, Chelsea a decis să-i prelungească contractul, scadent în 2019, până-n 2021. Și îi va mări și salariul, la 11 milioane de euro pe sezon.

"Dacă rămân, voi avea aceeași atitudine"

Arsene Wenger a devenit cel mai titrat manager din istoria Cupei Angliei, cu 7 trofee cîștigate, dar viitorul său e încă în ceață. Criticat dur de fanii lui Arsenal, care nu-l mai vor pe bancă, francezul a anunțat că în trei-patru zile se va lămuri totul.

"Știu ce mi-aș dori să se întâmple, dar nu știu ce va fi. M-am dedicat clubului vreme de 20 de ani și, dacă va fi să rămân și sezonul viitor, voi avea aceeași atitudine".

Citește și: Arsenal câştigă finala cu Chelsea şi devine cea mai titrată echipă din istoria Cupei Angliei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează