INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLYMPIQUE MARSEILLE - PSG 2-2

VIDEO Antrenorul lui PSG se revoltă după ce Neymar a luat 2 galbene în 2 minute: "Trebuie protejat"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2017 10:46

Olympique Marseille a terminat la egalitate meciul cu PSG, 2-2. Antrenorul parizienilor, Unai Emery, îl apără pe Neymar, brazilianul eliminat în minutul 87, după două galbene primite în 120 de secunde, și acuză arbitrajul: "De patru ori a fost lovit Neymar în acea acțiune, până să-l împingă pe Ocampos. El vrea să joace, nu să intre în conflicte".

PSG a ieșit cu fața curată, duminică, din Clasicul Franței cu OM, dar se plânge de arbitraj. Mai ales de tratamentul suportat de Neymar, care, în primul său derby din Ligue 1, a ajuns mai devreme la vestiare. Cu eliminare, după două cartonașe galbene încasate la interval de două minute, 85-87. "Vreau ca jucătorii mei să fie protejați. Pentru fotbal și pentru spectacol. Și Maradona a fost vânat în Spania", s-a plâns Unai Emery.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"Am avut penalty clar"

Antrenorul liderului a explicat reacția nervoasă a brazilianului: "De patru ori a fost lovit în acea acțiune, până să-l împingă pe Ocampos. El vrea să joace, nu să intre în conflicte. Nu sunt de acord cu decizia lui Buquet, ce ne-a refuzat și un penalty clar". Mbappé, foarte slab pe Velodrome, îl susține, referindu-se la faza în care Amavi, presat de Kylian, cade în minutul 54 cu mâna pe minge în careu, după ce-l deposedase: "Arbitrul n-a fost la nivelul derbyului, cum nici noi nu ne-am ridicat. Nu vrem să ne victimizăm, dar măcar recunoaștem". 

7 goluri și 5 assisturia reușit Neymar în 8 meciuri din Ligue 1. Brazilianul, ce egalase la 1, nu mai văzuse "roșu" din 8 aprilie, Malaga - Barcelona 2-0

 

3 goluriîn ultimele 4 derbyuri cu PSG are Cavani, care duminică a egalat din lovitură liberă în minutul 90Ă3
 

"Suntem foarte frustrați, dar e vina noastră. Am avut ocazie de 3-1 și n-am putut păstra avantajul cu un om în plus. Suntem unica echipă care a marcat în toate etapele" Rudi Garcia, antrenor Marseille

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sooos1ck
sooos1ck  •  23 Octombrie 2017, 11:03

Protejat?! Cine il mai are pe Neymar la inima dupa vara asta?! Poate doar cei ce tin cu Real! Apropo, ce goluri frumoase in Marseille - PSG aseara, se ridica fotbalul francez!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează