INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORVEGIA

VIDEO Așa ceva n-ai mai văzut! Modalitatea incredibilă prin care un jucător a celebrat câștigarea Cupei

FOTO: Pedersen, Terje/PA
FOTO: Pedersen, Terje/PA

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 20:09

Lillestrom s-a impus duminică în finala Cupei Norvegiei în fața lui Sarpsborg 08, scor 3-2, la capătul unui meci extrem de spectaculos. (VIDEO cu rezumatul partidei)

Jucătorii proaspetei câștigătoare a Cupei Norvegiei au sărbătorit cu fast primul trofeu după 10 ani, unul dintre jucători alegând o modalitate exuberantă de a celebra reușita echipei sale.

La petrecerea organizată de staff-ul echipei, Aleksander Melgalvis Andreassen (28 de ani), furat de magia momentului, și-a dus trofeul în zona intimă.


*FOTO: Pedersen, Terje/PA

Gestul acestuia a fost asupru criticat de Yngve Haavik, oficial al Federației Norvegiene: "Câștigarea Cupei e un lucru mare și ar trebui celebrat. Dar e indicat să o faci într-o manieră care să arate mai mult respect", a declarat acesta, potrivit The Guardian.

"Să câștig Cupa a fost ceva la care nu mă așteptam că voi experimenta. Înțeleg că lumea a considerat că a fost nepotrivit ce am făcut. Admit asta și îmi cer scuze, dar nu e ceva care să regret", a declarat jucătorul în ziarul Dagbladet.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  07 Decembrie 2017, 09:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează