INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO Așa ceva nu vezi în fiecare zi » Verratti, gest stupid în meciul cu Nantes

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 20:27

PSG s-a impus cu 2-0 în duelul cu Nantes din runda cu numărul 21 din campionatul francez, iar Marco Verratti s-a remarcat negativ în prima repriză.

La scorul e 1-0 pentru PSG, în minutul 29, Verratti se afla cu mingea la picior la marginea propriului careului, fără a fi presat de vreun adversar, s-a lăsat în genunchi și i-a pasat cu capul lui Trapp de la firul ierbii.

VIDEO cu faza în care a fost implicat Verratti

Centralul Johan Hamel a ezitat câteva secunde înainte de a-i arăta cartonașul galben lui Verratti, însă nu a mai revenit asupra deciziei, în ciuda protestelor vehemente venite din partea parizienilor.

Conform regulamentelor FIFA, Verratti a avut "comportament nesportiv" pentru că a apelat la o "stratagemă" în încercarea de a se eschiva de la regulile jocului.

PSG este pe locul trei în Franța, la egalitate cu ocupanta locului secund, Monaco și la un punct în spatele liderului Nice. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează