INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Aşa vrea Lazio s-o surprindă pe FCSB? Prim "11" inedit al lui Simone Inzaghi în meciul cu Atalanta din Serie A

FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 22:42

Lazio, viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa League, a remizat în deplasare cu Atalanta, 3-3, într-un meci din runda a 17-a din Seria A. 

Simone Inzaghi, antrenorul biancocelestilor, a folosit un prim "11" inedit, în care s-au regăsit 11 jucători de naţionalităţi diferite.

Echipa lui Lazio: Strakosha (Albania) - Bastos (Angola), de Vrij (Olanda), Ş. Radu (România) - Marusici (Muntenegru), Parolo (Italia), Lucas Leiva (Brazilia), Milinkovici-Savici (Serbia), Lulici (Bosnia) - L. Alberto (Spania), Caicedo (Ecuador)

Lazio a fost condusă cu 0-2 pe terenul Atalantei, însă a egalat până la pauză, graţiei "dublei" reuşite de sârbul Milinkovici-Savici. (VIDEO). La reluare, Ilicici și Alberto au stabilit scorul final, 3-3.

Pe bancă, Inzaghi a mai avut doi portughezi, Jordao şi Neto, un belgian, Jordan Lukaku, dar şi pe goalkeeper-ul croat Vargici.

Lazio e viitoarea adversară a FCSB-ului din grupele Europa League, cele două urmând să se înfrunte în dublă manşă, pe 15 şi 22 februarie. 

2.25este cota la NetBet pentru ca Lazio să câștige ambele meciuri cu FCSB din ”șaisprezecimile” Europa League

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
roadghost
roadghost  •  18 Decembrie 2017, 05:42
Postat de Lucian Postelnicu pe 18 Decembrie 2017, 04:16

Blocatu are mare dreptate - iar eu cred k in EL - vor aparea si Murgia /Patric si posibil Lukaku!Jurnalisti astia cred k au licenta luata la o Facultate de Jurnalism in care se preda scrisul cu alfabetul braille - cata incompetenta in tara asta!

Patric cred ca e pe lista de transferuri, nu cred ca mai intra...Felipe Anderson mai degraba sa intre intr-un prim 11, ala chiar e bun...Gsp se ocupa cu Gigi si cu inmormantari live-text, si bineinteles cu activitati adiacente domeniului piscicol

142217993051507
Lucian Postelnicu  •  18 Decembrie 2017, 04:16

Blocatu are mare dreptate - iar eu cred k in EL - vor aparea si Murgia /Patric si posibil Lukaku!Jurnalisti astia cred k au licenta luata la o Facultate de Jurnalism in care se preda scrisul cu alfabetul braille - cata incompetenta in tara asta!

raikkonen79
raikkonen79  •  18 Decembrie 2017, 00:46
Postat de conasu_boeru pe 17 Decembrie 2017, 23:49

Și la fcsb sunt mai multe naționalități, ***...

Nu mai multe ca la usa de la dormitorul stiu eu cui.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează