INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEAGUE ONE

VIDEO Cel mai inconștient suporter din Anglia: a sărit să bată de unul singur toată galeria adversă!

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 17:56

Momente incredibile la partida dintre Southend United și Colchester! Un fan al gazdelor a înșelat vigilența stewarzilor, a intrat pe gazon și s-a dus singur spre galeria adversă, unde a început să-i atace pe suporteri.

Omul avea un gînd clar: să-i umilească pe cei 1.300 de fani ai lui Colchester. A reușit să împartă cîțiva pumni pînă a fost oprit de stewarzi. Southend a cîștigat meciul de pe teren cu 3-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dreamtune
dreamtune  •  08 Februarie 2016, 06:38

Asta inseamna sa fii mafiot

zecs93
zecs93  •  08 Februarie 2016, 01:02
Postat de tzusti_reloaded pe 07 Februarie 2016, 21:53

CE FAPTE DE VITEJIE MAI FACEAU ***// CAND EI ERAU MII CONTRA CATORVA ZECI,, CA.. STATI LINISTITI.. N ATI INTRAT NICIODATA LA GRAMADA.. ... ***

Astea au uitat bataia care le-a aplicato Dinamo dupa finalu meciului pe soseaua stefan cel mare , parca sa terminat egal pe teren aici meciu dar pe bvd. stefan cel mare dupa meci le-am taiat coada de la praz la *** au uitat, deh !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  08 Februarie 2016, 01:01
Postat de Doru ForzaStiinta pe 07 Februarie 2016, 18:22

Ce frumos...pe timpuri asa erau "ecarisatzi cateii la CRAIOVA". Ce-i mai incarcam p-astia din bucale...era plina urgentza de la judetean cu baietii de cartier din bucale...ce timpuri...

Bai nea Marine, ai uitat ca acum 5 ani ati luat bataie de la dinamo pe stefan cel mare cand v-am batut pe soseaua stefan cel mare, la finalu meciului cand voi prazarii vati intors spre gara de nord vau asteptat niste baieti de la sud dinamo si cativa din PCH si v-am dat cu coada de praz peste bot, ai uitat nuh ?? ehhh lasa ca trece, *** ca-ti revii !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează