INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - MALAGA 1-0

VIDEO Atletico primește o lovitură grea » Simeone ar putea fi suspendat pentru restul sezonului!

Foto: Captură Dolce Sport +1   FOTO
Foto: Captură Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 12:07

Diego Simeone a fost trimis în tribune, chiar înainte de pauza meciului câștigat de echipa sa în fața celor de la Malaga (1-0), la scorul de 0-0.

În minutul 45+2, în timp ce Malaga era în atac, o minge a fost aruncată în teren de cineva de pe banca lui Atletico. Centralul Antonio Mateu Lahoz nu a putut stabili cine a fost vinovat de incident, așa că l-a trimis în tribune pe Simeone, omul cu cea mai importantă funcție, aflat pe banca madrilenilor.

Vezi AICI incidentul

"A fost băiatul de lângă noi, dar asta nu are importanță. Este clar faptul că arbitrul a luat decizia corectă din punct de vedere regulamentar. A făcut ceea ce trebuia să facă și a eliminat antrenorul. Nu prea mai am altceva de adăugat", a  declarat Simeone la finalul meciului.

Suspendarea în acest caz va fi de minim trei etape, astfel că tehnicianul lui Atletico nu va mai sta pe bancă în acest sezon.

Atletico Madrid a câștigat meciul cu Malaga grație golului marcat de  Angel Correa, în minutul 62 și este în continuare la egalitate de puncte cu Barcelona, ocupanta primului loc, cu trei etape înainte de finalul campionatului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  24 Aprilie 2016, 15:53

"Simeone, omul cu cea mai importantă funcție, aflat pe banca madrilenilor." Deci in lumea civilizata, antrenorul e cel mai important de pe banca, pe cand la voi puscariasii sunt mai importanti decat oricine, pentru ca doar puscariasii vand bine la publicul romanesc.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Aprilie 2016, 15:19

Cu ce-i vinovat Simeone ca i-a sarit o biluta in teren din cauza stresului?!:))))

gannicus2014
gannicus2014  •  24 Aprilie 2016, 15:13

Simene e un pacalici , l-au luat de fraier aia de la comisiile din Spania , pai putea sa-si *** si degetul si sa le arate dosul spectatorilor , regulamentar nu avea ce sa pateasca , exista si precedente

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează