INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - DEPORTIVO 4-0

VIDEO Barça barelor: 26 de bare blaugrana în jumătate de sezon » Messi, 3 bare și un penalty ratat cu Deportivo

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2017 10:16

Barcelona s-a impus categoric în fața celor de la Deportivo La Coruna, 4-0. Leo Messi a prezentat Gheata de Aur pe Camp Nou într-o seară când nu a înscris niciun gol. Rămâne la 14 reușite în acest campionat, 18 în toate competițiile.

Barcelona accelerează ca un McLaren la sfârșit de 2017. 4-0 cu Depor și se distanțează în LaLiga. Are șase puncte de Atletico, opt de Valencia și 11 de Real (o restanță). Perfectă poziție pentru a ataca un Clasico în ultima etapă a acestui an, Real Madrid - Barcelona urmând să se dueleze sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 14:00.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Barcelona - Deportivo 4-0

S-ar fi distanțat de Lewandowski

A fost seara în care Messi le-a arătat celor 53.607 spectatori veniți pe Camp Nou cea de-a 4-a Gheată de Aur, dar tocmai duminică nu a mai înscris. Generos, i-a pasat decisiv lui Suárez la 1-0, înaintea festivalului barelor. De trei ori a lovit argentinianul cadrul de aluminiu din spatele lui Rubén: transversală, stâlp-stânga, stâlp-stânga.

A avut șansa golului în minutul 70. Rubén, foarte bun prieten cu Leo, i-a ghicit șutul, blocând la semiînălțime. Ar fi putut înscrie cel puțin al 54-lea său gol în 2017, l-ar fi lăsat în spate pe Lewandowski (53) într-un top continental. Rămâne la 18 goluri în 2017-2018, în toate competițiile.

Trei bare Messi, încă una Jordi Alba, plus cea a lui Suárez. Cinci numai acum. Și Barça are 26 de bare în actualul sezon: 19 în LaLiga, 4 în Champions, două în Supercupă și una în Cupă. Și totuși, e prima în campionat. Detașat. Cu cele mai multe goluri marcate (42). 

37 de goluri a marcat Messi sezonul trecut în LaLiga, cucerind Gheata de Aur

15 assist-uri are Messi în actuala stagiune în toate competițiile (24 de meciuri)

I-a anulat gol din rabona!

La 21 de zile de la golul anulat lui Messi pe Mestalla (1-1 cu Valencia), când mingea intrase o jumătate de metru în poartă, arbitrii au greșit iar grav împotriva Barcelonei. În minutul 45, la 2-0, Luis Suárez a marcat din rabona, balonul depășind în întregime linia. Spectaculoasa reușită nu a fost validată. "Eram foarte aproape de poartă, am văzut clar că a fost gol și i-am spus arbitrului. Degeaba", a declarat atacantul uruguayan. 

Show colectiv

Nu a fost acordat golul din finalul primei reprize, dar Barcelona a înscris imediat după pauză. O bijuterie de acțiune colectivă, în minutul 47: 26 de secunde, 15 pase, 7 jucători. Cu același Luis Suárez la finalizare. Era 3-0. 

"E întotdeauna bine să abordezi Clasico atunci când ești într-o poziție ca a noastră. Nimic nu este însă definitiv. Toți privesc spre distanța față de Real, dar Atletico e la șase puncte de noi" Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
lionforever
lionforever  •  18 Decembrie 2017, 12:31

Iarasi le-au scos mingea din poartă oamenii în negru cu suflet alb păcat de rabona lui suarez .

336782790136330
Vas Ilinca  •  18 Decembrie 2017, 12:12

Depor pierdea din cauza rominilor,acum cine_i vinovat pt infringere????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează