INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - CELTA VIGO 6-1

VIDEO Barcelona a asigurat din nou spectacolul pe Camp Nou » Catalanii au făcut instrucție cu Celta Vigo, 6-1, iar Suarez a reușit un hattrick

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 23:23

Barcelona a dat o nouă lecție de fotbal pe Camp Nou și a învins Celta Vigo cu un neverosibil 6-1.

Vezi meciul în format liveTEXT

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Messi a deschis scorul în minutul 28, iar cu 6 minute înainte de final Celta avea să egaleze prin Guidetti din penalty. Suarez și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 59.

Cu un sfert de oră înainte de final, același Suarez avea să mai înscrie o dată. Faza meciului a venit în minutul 82, cînd Messi a obținut un penalty și tot el l-a executat însă i-a surprins pe toți cu finalizarea sa.

Argentinianul a ales să paseze în dreapta pînă la Suarez, iar uruguayanul a marcat, amintind de Cruyff și penalty-urile sale din anii 70.

Rakitici a marcat și el în minutul 84, iar tabela a fost închisă de Neymar în prelungirile partidei.

Barcelona rămîne lider în La Liga, cu 57 de puncte, la 3 lungimi peste urmăritoarea Atletico și cu un meci în plus față de formația din Capitala Spaniei. Celta Vigo ocupă locul 8, cu 24 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează