INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - RAYO 6-0

VIDEO Barcelona a spulberat-o pe Rayo Vallecano » "Dublă" Messi, gol fenomenal al lui Neymar

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 februarie 2014 18:27

FC Barcelona a umilit-o pe Rayo Vallecano, scor 6-0, noua echipă a lui Răzvan Raţ.

Vezi VIDEO

Doar de două minute au avut nevoie catalanii pentru a deschide scorul: Adriano, şut în colţul lung. Pe final de repriză, Messi a mărit avantajul cu un lob superb.

Argentinianul l-a servit pe Alexis pentru golul 3, iar în minutul 56, Fabregas l-a lăsat singur cu portarul pe Pedro, care a înscris cu un şut plasat.

Messi a reuşit "dubla"(68), dar golul lui Neymar a fost bijuteria serii. Brazilianul, revenit după accidentare, a marcat cu un şut la vinclu, după o acţiune individuală.

Barcelona e la egalitate cu Atletico, 60 de puncte. Real Madrid poate egala rivalele dacă va învinge diseară la Getafe.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
madskills
madskills  •  17 Februarie 2014, 11:23
Postat de zurix pe 17 Februarie 2014, 00:03

Nimic iesit din comun, apararea celor de la Rayo a fost inexistenta, iar portarul a iesit aiurea aproape la fiecare gol, sa nu zic ca sutul lui Neymar era de aparat.

Era de aparat sutul lui Neymar? In ce film? Trebuie sa fi hater din nastere sa afirmi asa ceva :)

zurix
zurix  •  17 Februarie 2014, 00:03

Nimic iesit din comun, apararea celor de la Rayo a fost inexistenta, iar portarul a iesit aiurea aproape la fiecare gol, sa nu zic ca sutul lui Neymar era de aparat.

c7eric
c7eric  •  16 Februarie 2014, 21:00
Postat de valentino22 pe 16 Februarie 2014, 15:37

Toure si Aguero sunt accidentati...parca.Nu joaca cu Barca. Singura sansa a Barcei e sa atace din primul minut si sa ii sperie pe cei de la M.City. Daca o sa faca jocul obisnuit de pase...nu ii vad bine.

Fernandinho si Aguero sunt piesele lor grele accidentate. Yaya Toure va juca, asta daca nu s-a accidentat dupa jocul de ieri cu Chelsea dar parea ca e in regula

Vezi toate comentariile (33)
Comentează