INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Barcelona merge ceas în La Liga! Dublă Messi în victoria categorică cu Eibar

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2016 19:39

Barcelona e determinată să își mențină avansul uriaș față de urmăritoarele din Madrid. Catalanii s-au impus și astăzi, 4-0 cu cu Eibar, într-un meci controlat fără emoții.

Munir a deschis scorul încă din minutul 8, după o pasă venită de la Suarez, în timp ce Messi a majorat diferența înainte de pauză. Argentinianul a ajuns la 21 de goluri în campionat, după reușita din penalty din minutul 76. Suarez și-a trecut și el numele pe tabelă cu 5 minute înainte de final.

Click aici pentru VIDEO!

Barcelona are 12 puncte avans față de Real Madrid și 11 față de Atletico, însă formația lui Simeone are un meci mai puțin disputat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maryan72
maryan72  •  06 Martie 2016, 19:55

normal ,auzi ,doar folosesc TRX.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează