INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Barcelona zburdă în La Liga » Hat-trick Messi în victoria cu 5-1 în fața lui Rayo Vallecano

Foto: reuters
Foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 23:40

Barcelona face spectacol în La Liga, 5-1 cu Rayo Vallecano, și nu pare să aibă cum să rateze titlul în acest sezon.

Echipa lui Luis Enrique s-a distrat în această seară la Vallecano. Rakitici (22) și Messi (23) au rezolvat partida în numai două minute, în timp ce eliminarea lui Llorente înainte de pauză a anulat orice speranță pentru gazde.

Click aici pentru VIDEO!

După pauză Messi și-a completat hat-trick-ul (53, 72), ajungând la 19 goluri în campionat. Deși se aflau în inferioritate, gazdele au reușit să puncteze și ele prin Manucho (57). Rayo a rămas în nouă, după ce Iturra a văzut roșu pentru un fault în propriul careu, însă Suarez a ratat lovitura de pedeapsă (69). Arda Turan a închis tabela cu 5 minute înainte de pauză.

Barcelona își menține avansul de 8 puncte față de Atletico și 12 față de Real Madrid și se poate concentra liniștită pe câștigarea Ligii Campionilor.

304 goluria înscris Barcelona în mandatul lui Luis Enrique

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tibyy
tibyy  •  04 Martie 2016, 17:58

Am facut prostia de a urmari meciul pe dolcicatv (promit ca nu se va mai repeta). Dupa ce ca comentariul a fost total neprofesionist,sub orice critica am remarcat la astia o ura totala impotriva Barcelonei si o adulatie fata de Real (hilara ,rupta de realitate in aceste vremuri si de neinteles),impusa de seful lor. Un post de televiziune de tot ***!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Martie 2016, 17:46

messi e zeul fotbalului !!!!!!!!

turbozero
turbozero  •  04 Martie 2016, 07:29

"Arda Turan a închis tabela cu 5 minute înainte de pauză." adormiti ziaristi aveti... inainte de finalul meciului e corect

Vezi toate comentariile (3)
Comentează