INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO Bat la ochi » Surprizele uriaşe din meciul lui Atletico şi cel al Barcei au decis retrogradarea în Spania!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2015 21:28

Ultima etapă din La Liga a lămurit şi ultimele dileme în zona retrogradării.

Deşi avea cele mai mari şanse să se salveze, Eibar s-a văzut retrogradată, în ciuda victoriei cu Cordoba, scor 3-0. Două surprize mari au trimis-o în al doilea eşalon: remizele obţinute de Deportivo şi Granada cu Barcelona şi Atletico Madrid.

Catalanii, deja campioni, au condus cu 2-0 pînă în minutul 67, după o dublă a lui Messi. Perez a redus din handicap însă, iar Salomao a salvat-o pe La Coruna de la retrogradare cu reuşita din minutul 76. (VIDEO) Barcelona avea şase meciuri consecutive fără gol primit pe teren propriu, deşi întîlnise adversari ca PSG, Valencia sau Bayern. Ultimul gol fusese marcat în martie de Real Madrid. Singura echipă care mai marcase de două ori pe Camp Nou în acest sezon fusese Villarreal.

În celălalt meci, Granada şi Atletico s-au evitat aproape tot meciul, preferînd să conserve un 0-0 care mulţumea ambele echipe. Granada rămînea în La Liga, în timp ce madrilenii obţineau punctul necesar care să îi garanteze locul trei. Dacă terminau la egalitate de puncte cu Valencia, ar fi pierdut accesul direct în grupe, ”liliecii” avînd avantajul meciurilor directe.

Clasamentul în zona retrogradării

16. Deportivo 35p
17. Granada 35p
18. Eibar 35p
19. Almeria 32p
20. Cordoba 20p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
jalabert
jalabert  •  24 Mai 2015, 12:14

fotbal la nivel ce sa mai. fotbalul e sportul ***. daca nu exista fotbal sunt sigur ca sportul rege era wreslingul care este foarte apropiat de fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  24 Mai 2015, 09:53
Postat de i.am.valahu pe 23 Mai 2015, 22:58

viitorul dupa ce s a salvat imparte puncte ...

De acord... cu un amendament: Viitorul, dupa ce s-a salvat nu imparte puncte: nu mai cumpara! Si plateste datoriile FCSB-ului.

valiza.epo
valiza.epo  •  24 Mai 2015, 09:51

Dar despre meciul Realului cu Getafe nu stiti nimic?! A fost un aranjament clar pentru a o face pe Cristina golgeter! Dati si voi, dar o lasati si pe domnisoara noastra sa marcheze cat trebuie! De aceea s-a jucat mai tarziu decat celelalte meciuri?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează