INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LUPTE ÎN SALĂ

VIDEO Bătaie generală la un meci de fotbal în sală! 60 de arestaţi şi peste 18 răniţi

Fanii lui Lubeck şi St. Pauli s-au încăierat la un meci de fotbal în sală (foto: Bild.de)
Fanii lui Lubeck şi St. Pauli s-au încăierat la un meci de fotbal în sală (foto: Bild.de)

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 14:22

Un meci de fotbal în sală din cadrul unui turneu desfăşurat la Hamburg a fost întrerupt, după ce fanii echipelor combatante s-au încăierat în tribune

Fanii echipei St. Pauli, recunoscuţi pentru desele acte de violenţă, s-au încăierat cu vizitatorii de la VfB Lubeck. Bătaia generală a întrerupt partida, peste 200 de poliţişti intervenind în forţă pentru a sista actele de huliganism.

Bilanţul negativ indică peste 18 răniţi, printre care şi persoane neimplicate în confruntarea celor două galerii. Mulţi spectatori au acuzat probleme după ce oamenii de ordine au utilizat gaze lacrimogene.

Conform cotidianului german Bild, nu mai puţin de 60 de fani au fost arestaţi după ore întregi de conflicte între poliţişti şi galerii. "A fost şocant. Existau şi persoane care veniseră la meci cu copiii. Pur şi simplu nu ştiau pe unde să iasă, toată lumea alerga disperată", a declarat un martor ocular.

Vezi mai jos imagini cu bătaia generală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
miburapa
miburapa  •  07 Ianuarie 2012, 20:45

E timpul sa te alaturi eRomaniei in incercarea de a redeveni o forta mondiala! La prima vedere un joc, este de fapt un simulator economic, politic, militar, media... www.tinyurl.com/7t5ngeq

daemmon
daemmon  •  07 Ianuarie 2012, 16:09
Postat de voxsa pe 07 Ianuarie 2012, 14:49

Nu din cauza "fenomenului" se bat ei. Acolo principalul motiv sunt orientarile politice, cei de extrema stanga si cei de extrema dreapta fac prapad pe unde se prind.

ma faci sa rad:))) daca eu tin cu o echipa si tu cu alta inseamna ca avem si orientari politice diferite? :)))

boooom
boooom  •  07 Ianuarie 2012, 14:58

sigur erau mai multi fani decat pe stadion la dinamo :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează