INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Bayern - Hamburg 8-0, Freiburg - Dortmund 0-3 » Trupa lui Ancelotti rămâne lider, în timp ce Borussia își consolidează locul 3

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 25 februarie 2017 23:04

Bayern Munchen a învins pe teren propriu cu 8-0 formația Hamburg în etapa XXII a campionatului Germaniei la fotbal.

Este a două înfrângere dureroasă administrată de Bayern Munchen în ultimii ani lui Hamburg, după 9-2, tot pe teren propriu, în 2013. În urma acestui rezultat, bavarezii mențin diferența de 5 puncte față de ocupanta locului 2, RB Leipzig. Hamburg rămâne pe locul 16, care o trimite la barajul de menținere în prima ligă la 2 puncte față de locul 15, care asigură menținerea în sezonul următor în Bundesliga, ocupat de Werder Bremen.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECIUL LUI BAYERN!

Aflat la meciul oficial cu numărul 1.000 din cariera sa de antrenor, Ancelotti nu a avut emoții. La pauză, gazdele au intrat 3-0 după golurile marcate de Vidal (17) și Lewandowski (24 -penalty, 42). În cea de-a doua repriză, internaționalul polonez a mai înscris un gol în minutul 54, reușind să facă un nou hatrick. Au mai înscris Alaba în minutul 56, Robben (87) și Coman care a reușit să facă dubla în doar 4 minute (65, 69).

Într-un alt meci al etapei XXII, Borussia Dortmund a învins în deplasare cu 3-0 pe SC Freiburg prin golurile marcate de Sokratis (min 13) și dubla lui Aubameyang (55, 70). În urma acestei victorii, formația lui Thomas Tuchel rămâne pe locul 3, ultima poziție care califică direct în grupele UEFA Champions League la 3 puncte față de locul 4, Hoffenheim, în timp ce Freiburg rămâne pe locul 9, având 5 puncte de recuperat față de locul 6 care o trimite în cupele europene, ocupat de Eintracht Frankfurt.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECIUL LUI DORTMUND!

Surse: bbc.comfocus.de

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
united.colors.of.bavaria
united.colors.of.bavaria  •  26 Februarie 2017, 00:53

Conducerea lui Arsenal Londra sa le puna pampersi jucatorilor pentru meciul retur din optimi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează