INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Betis reuşeşte prima victorie în deplasare după 5 înfrângeri consecutive » Toşca, eroare de începător la golul lui Malaga

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 martie 2017 10:10

Cu Alin Toşca integralist, Betis a reuşit să se impună în derby-ul andaluz cu Malaga, scor 2-1.

Vezi AICI video

Formaţia românului venea după 5 eşecuri consecutive pe teren străin în La Liga, iar antrenorul Víctor Sánchez a făcut modificări importante în primul 11 faţă de ultimul meci de campionat, cu FC Sevilla. Astfel, doar cinci jucători şi-au păstrat postul de titular, printre care şi fundaşul venit în această iarnă de la Steaua.

Prima repriză nu a adus faze spectaculoase pe "La Rosaleda", singura ocazie importantă venind în minutul 6 de la Ignacio Camacho, mijlocaşul gazdelor, care a reluat periculos pe poartă după un aut executat lung.

Spre finalul primei reprize, în minutul 39, Toşca a comis o eroare gravă care a dus la deschiderea scorului. Acesta a încercat să retrimită mingea lui Adan, goalkeeper-ul lui Betis, însă a făcut-o prea scurt, astfel că Pablo Formals a interceptat şi a reuşit sa marcheze cu câteva minute înainte de ultimul fluier al primei jumătăţi.

După pauză, jucătorii lui Betis au ieşit mai hotărâţi de la cabine şi au egalat în minutul 48. Darko Brasanac a trimis o pasă excelentă în interiorul careului celor de la Malaga, iar Jonas Martin a reuşit primul său gol în tricoul alb-verzilor, după ce l-a lobat pe portarul Kameni.

După golul egalizator, cele două formaţii şi-au împărţit perioadele de dominare teritorială, însă fără a-şi crea ocazii importante. Asta până în minutul 74, când Martin Demichelis, fostul jucător de la Manchester City şi Bayern Munchen, a gafat în stilul lui Toşca, trimiţând balonul pe spate cu capul şi lăsăndu-l singur cu Kameni pe Antonio Sanabria, care a reuşit să înscrie fără emoţii.

Pe final, gazdele de la Malaga au căutat egalarea, Charles şi Demichelis fiind aproape de a înscrie. În minutul 83, Toşca s-a făcut din nou remarcat, de data aceasta pozitiv, respingând în extremis o centrare în corner care l-ar fi lăsat cu poarta goală pe acelaşi Charles.

Cei de la Malaga au atacat şi cu portarul Kameni la una dintre ultimele faze, iar portarul camerunez putea să aducă un punct echipei sale, însă jocul de picior l-a trădat, nereuşind să trimită către poartă.

S-a terminat 1-2, iar Betis reuşeşte o victorie în deplasare în campionat după cinci înfrângeri consecutive. Cu aceste trei puncte, formaţia lui Victor Sanchez urcă o poziţie, pe locul 14, având un meci mai puţin disputat, restanţa cu Deportivo La Coruna, formaţia lui Florin Andone.

Pentru echipa lui Toşca urmează duelul de acasă, cu Real Sociedad, ocupanta poziţiei a cincea în La Liga, vineri, de la ora 21:45.

Echipele:

Malaga: Kameni - M. Torres, Luis Hernandez, Demichelis, Juan Carlos; Camacho, Rodriguez (76' El Nesiry) - Keko (57' Jony), Chory Castro (66' Ontiveros), P. Fornals - Charles.

Betis: Adan - Rafa Navarro (80' Cejudo), Bruno, Pezzella, Toşca, Alex Martínez - R. Pardo (71' Alegria), Brasanac, Jonas, Felipe Gutierrez (46' Ceballos) - Sanabria

5prezenţe are Toşca în tricoul lui Betis, fiind titular în fiecare meci de la sosirea pe "Benito Villamarín"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Martie 2017, 12:25

Acum intelege toata lumea ca Tosca, "gaffeur de serviciu", nu juca la Steaua pentru ca era un pericol public. Poate il ridica in slavi "specialistul in can-canuri", Decebal Radulescu, cel care spuneau ca Tosca nu joaca la Steaua pentru ca nu vrea sa semneze cu Ana-Maria.

imodric
imodric  •  01 Martie 2017, 11:17

noul Jon Terry

Vezi toate comentariile (2)
Comentează