INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Bonucci devastat! A plâns la interviu: ”Nici nu am reușit să-mi iau adio, Davide!” » Criscito i-a dedicat golul!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 09 martie 2018 09:18

Astori a fost omagiat joi de doi foști colegi internaționali. ”Era numărul 1 în toate”, a zis în lacrimi căpitanul Milanului. ”Mi-a dat o mână de ajutor să înscriu din lovitură liberă”, a admis fundașul lui Zenit.

N-au avut cum să fie alături pentru a-l conduce pe ultimul drum, dar nu l-au uitat pe Davide Astori chiar dacă au fost pe teren. Alte două momente emoționante i-au avut protagoniști pe foști colegi internaționali italieni ai căpitanului Fiorentinei după partidele pe care Milan și Zenit le-au susținut joi seară în "optimile" Ligii Europei.

"Este un om mare"

Leonardo Bonucci a trecut peste durerosul eșec cu Arsenal, 0-2 pe "San Siro", dar nu și-a mai putut stăpâni lacrimile la interviu.

"N-am putut să merg la Florența să-l salut și-mi pare rău. Davide era numărul 1 în toate, m-a cutremurat dispariția sa fulgerătoare. Nu am reușit să-mi iau rămas bun, dar îl voi purta mereu cu mine în suflet. E un om mare", a spus plângând căpitanul rossonerilor, care a jucat alături de Astori în "națională".

A marcat pentru el!

De la Leipzig, unde Zenit a pierdut cu 1-2, și Domenico Criscito a ținut să-i transmită un mesaj emoționant: "Davide a fost un prieten și un coechipier în squadra azzurra. Era o persoană specială și golul acesta e doar pentru el. Îmi place să cred că, de-acolo de sus, mi-a dat o mână de ajutor să marchez din lovitură liberă". 

"Ești colegul pe care oricine ar vrea să-l aibă dacă l-ar putea alege. Neștiind să vorbești bine în atâtea limbi, tu ni te-ai adesat în limbajul universal al inimii, având un dar atât de rar" Milan Badelj, mijlocaș croat, din scrisoarea dedicată de Fiorentina lui Astori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează