INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA GERMANIEI

VIDEO Borussia Dortmund s-a calificat în finala Cupei Germaniei! Al 100-lea gol pentru Lewandowski » Urmează un nou clasic cu Bayern?

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 11:30

Borussia Dortmund s-a calificat aseară în finala Cupei Germaniei după ce a învins-o pe Vfl Wolfsburg, scor 2-0. Acum, echipa lui Jurgen Klopp o aşteaptă pe rivala din ultimii ani, Bayern Munchen, pentru un nou clasic al fotbalului german.

Mkhitarian şi Lewandowski au marcat golurile victoriei pentru Dortmund încă din prima repriză, iar Wolfsburg nu a avut replică în partea secundă.

A fost al 100-lea gol pentru Robert Lewandowski în tricoul Borussiei Dortmund, unul dintre ultimele, mai ales că a semnat deja cu Bayern Munchen pentru sezonul viitor.

VIDEO cu golurile

În cealaltă semifinală se întîlnesc diseară chiar Bayern Munchen cu Kaiserslautern, formaţie aflată în liga secundă în prezent.

Ar fi un nou meci spectacol al fotbalului german, după finala Ligii Campionilor de anul trecut sau Super cupa Germaniei din vară. În campionat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, iar Dortmund a cîştigat chiar weekendul trecut la Munchen, scor 3-0.

Finala este programată la 17 mai, la Berlin.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează