INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Borussia Dortmund se implică în politica din Germania: "Fotbalul și nazismul nu merg împreună"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 10:16

Înaintea eșecului de aseară cu Real, 1-3, Borussia Dortmund s-a implicat în recentele alegeri din Germania, cu un videoclip hilar împotriva partidului AfD, de extremă dreaptă.

Capetele rase, saluturile naziste și alte clișee specifice extremiștilor sunt tratate cu umor, iar concluzia finală este că "Fotbalul și nazismul nu merg împreună. Borussia e unită împotriva rasismului", notează publicația germană Bild. 

Partidul actualului cancelar, Angelei Merkel, a câștigat scrutinul, dar AfD a obținut și el un scor bun, de 13 la sută, intrând astfel în Bundestag (Parlament)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează