INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

VIDEO Bucurie nebună! Spartak a luat titlul în fața lui Lucescu, un jucător s-a cățărat pe gardul stadionului cu chitara și "o băutură miraculoasă"

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2017 14:31

Fanii au ieșit în oraș imediat după finalul partidei dintre Zenit și Terek Groznâi, pierdută de trupa lui Mircea Lucescu cu 0-1.

  • Primul titlu cucerit de Spartak Moscova după 16 ani de secetă a atras după sine o bucurie imensă pe străzile din capitala Rusiei

Denis Glușakov, mijlocaș central în vârstă de 30 de ani, a fost exuberant: s-a cățărat pe gardul care înconjoară stadionul Otkrâtiie Arena cu o chitară și un recipient în care se afla, după spusele lui, o băutură secretă.

"Cine suntem noi?! Campionii! Dumnezeu să o ocrotească pe Spartak! Dumnezeu să îi dea putere să învingă! Știți ce am eu aici?! Nimeni nu știe! E o băutură miraculoasă din Millerovo (n.r. Glușakov e născut în orașul Millerovo). Vă iubesc pe toți și vă felicit pentru câștigarea campionatului", a spus Glușakov.

 

Fundașul stânga Dmitri Kombarov, 30 ani, a sărbătorit cu familia succesul, postând pe Instagram momentele în care arbitrul fluiera finalul meciului de la St. Petersburg.

https://www.instagram.com/p/BTzTLfOFB47/?taken-by=dmitrykombarov

22
de titluri a câștigat Spartak în URSS și Rusia: are recordul pentru Rusia, 10, însă nu mai câștigase campionatul din 2001

Save

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează