INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - WEST HAM

VIDEO Ca pe vremea lui Thierry Henry! Olivier Giroud a dat cel mai elegant gol al primăverii în Premier League

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 12:17

Arsenal a cîştigat aseară confruntarea cu West Ham din Premier League, scor 3-1, şi a revenit pe locul 4 în clasament, depăşind-o pe Everton. Însă echipa lui Martinez joacă diseară cu Crystal Palace şi poate reintra pe un loc de Liga Campionilor.

Partida de pe Emirates a adus şi goluri frumoase la cele două porţi, iar Giroud şi Podolski au adus victoria lui Arsenal.

Olivier Giroud nu s-a remarcat prea mult în meci, dar i-a dus pe "tunari" în avantaj în a doua repriză cu un gol superb. Francezul a primit o pasă lungă de la Vermaelen, a preluat excelent şi l-a executat scurt pe portarul lui West Ham. După ce a înscris, atacantul francez şi-a scos banderola neagră şi a sărutat-o, un gest de respect faţă de Liverpool, care a comemorat 25 de ani de la dezastrul Hillsborough.

VIDEO cu golurile din meciul Arsenal - West Ham

Şi ultimul gol al partidei a adus o pasă excelentă din partea lui Ramsay. Mijlocaşul a pasat cu capul către Podolski, lăsîndu-i fără replică pe fundaşii oaspeţilor.

Clasamentul şi programul din Premier League pe campionate.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
putregaiu
putregaiu  •  16 Aprilie 2014, 16:08

Nu stiu ce-are Wenger in cap dar sezonul asta a incasat niste umilinte care ar trebui sa il puna pe ganduri... ori baga bani si face o echipa ca lumea ori ar fi cazul sa pa pa pa

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  16 Aprilie 2014, 14:58
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cand vb de United ma refer la ultimii ani, cei in care Arsenal n-a luat niciun trofeu, evident, nu la sezonul asta

dehasdeu
dehasdeu  •  16 Aprilie 2014, 11:39

Giroud ca si Podolski sunt jucatori buni doar cu echipele mici si doar atunci cand nu ii apasa presiunea rezultatelor. Wenger se incapataneaza sa aduca atacanti buni in campionatele lor, dar modesti pentru Premier League si ca urmare toti esueaza precum Chamakh, Arshavin sau Bendtner. Giroud si Podolski sunt doar niste "altii". PS: Stimate autor, pe cel care a dat pasa decisiva la golul 3 il cheama RAMSEY!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează