INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Campioana bătută de-un copil de mingi! De unde a plecat primul gol încasat de Bayern în disputa cu Hoffenheim

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 10:20

Puștiul i-a dat mingea foarte repede lui Kramarici, care a repus-o la fel de rapid de la margine, iar Uth a profitat de-o apărare bavareză surprinsă pentru a deschide scorul în meciul câștigat de Hoffenheim, 2-0 cu Bayern.

Îl cheamă Umut Tohumcu și evoluează la juniorii lui Hoffenheim (Under 14). Dar sâmbătă seară a jucat un rol esențial în victoria echipei mari asupra lui Bayern (2-0), în calitate de copil de mingi!

Era minutul 27 al partidei când, aproape de careul oaspeților, fundașul Mats Hummels a trimis balonul în aut. Până să se așeze apărătorii campioanei, Umut i-a făcut rost, rapid, de-o altă minge lui Kramarici. Atacantul croat al lui "Hoffe" a repus-o prompt în joc, la Uth, care a profitat de uluiala adversarilor și a deschis scorul: 1-0!

VIDEO cu rezumatul meciului

Reacția lui Umut n-a fost "o întâmplare fericită" - susține antrenorul Julian Nagelsmann: "Copiii de mingi sunt instruiți de antrenorii lor să ajute la iuțirea jocului. El a făcut exact ceea ce trebuia să facă".

Autorul ambelor goluri ale partidei, Uth a promis că-l va răsplăti cumva pe micuțul erou al lui Hoffenheim pentru contribuția la prima sa reușită: "Poate primește un tricou, dacă e vreunul disponibil. Oricum, nu-l vom lăsa să plece de la stadion cu mâna goală. Găsim noi ceva". 

"Golul trebuia anulat. Au fost două baloane pe teren în același timp, iar cu al doilea s-a înscris. Pe cel șutat afară l-am retrimis în teren tocmai pentru a avea timp să ne regrupăm" Mats Hummels, fundaș Bayern

"Mingea retrimisă de Hummels în teren nu influența jocul în niciun fel. De aceea, golul lui Uth e perfect regulamentar" Torsten Kinhofer, fost arbitru internațional

Citește și:

Pas GREȘIT pentru Borussia Dortmund! Mainz, spectacol cu Leverkusen + Vezi VIDEO cu toate golurile din Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează