INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BETIS SEVILLA - REAL MADRID 2-3

VIDEO Campioni şi la handbal? » Real protejată iar de arbitri: două henţuri în careu, nici un penalty

Henț Sergio Ramos +2   FOTO
Henț Sergio Ramos

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 10:42

Încă un meci în Primera, încă un scandal cu Real Madrid în prim-plan. Echipa lui Jose Mourinho s-a impus, scor 3-2, în faţa lui Betis Sevilla, după un meci cu probleme de arbitraj.

Încă un meci în Primera, încă un scandal cu Real Madrid în prim-plan. Echipa lui Jose Mourinho s-a impus, scor 3-2, în faţa lui Betis Sevilla, după un meci cu probleme de arbitraj.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Neaşteptatul debut al lui Gorka Sagues în prima ligă spaniolă nu a fost tocmai cel visat de fluieraş. Real Madrid a beneficiat de erorile sale de arbitraj. "Centralul" a condus doar 45 de minute partida, după accidentarea lui Eduardo Iturralde Gonzalez, dar a fost suficient încît să stîrnească un nou scandal cu madrilenii în prim-plan.

Sagues a trecut cu vederea henţuri în careu ale madrilenilor: al lui Xabi Alonso şi al lui Marcelo şi Ramos, ultimele două la aceeaşi fază. La scorul de 2-2, centrarea trimisă în careul lui Casillas a fost oprită cu mîna de Xabi, arbitrul a lăsat jocul să continue însă.

Momentul cel mai discutat a venit însă în ultimele minute, cînd Ramos a întins braţul pentru a intercepta o minge, balon atins cu mîna şi de Marcelo înainte să ajungă la Ramos. "Centralul" a lăsat din nou jocul să continue.

Catalanii au fost şi ei cu ochii pe meciul marilor rivali. Gerard Pique, aflat în mijlocul unui scandal după ce în urmă cu o săptămînă a acuzat un arbitru că l-a eliminat premeditat, a postat pe Twitter la finalul partidei Realului: "..." Punctele de suspensie au fost rapid interpretate ca un mesaj care face referire la partida abia încheiată.

În conferinţa de presă de după meci, antrenorul Jose Mourinho a declarat că nu a văzut bine fazele, neavînd vizibilitate de pe bancă: "Arbitrajul a fost bun, nu ştiu dacă a fost penalty, eram prea departe de fază şi nu mă pot pronunţa, nici n-am văzut al doilea gol al lui Betis din cauza asta"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
andrei.v
andrei.v  •  11 Martie 2012, 23:05

Cam au derptate si mie mi s-a parut ca reael a fost putin protejat ed arbitrii, acum nah erau si ei suporteri probabil, dar nu a fost corect

sakazuke
sakazuke  •  11 Martie 2012, 18:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sa iti faci idee de cum a inceput ucl si si cum se juca si unde....://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League

sakazuke
sakazuke  •  11 Martie 2012, 18:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

aberatiii si postii...vb de datorii si casa regala...baiatule iti spun clar: barca este singura echipa din spania care afost de 2 ori ajutata sa nu dea faliment si sa se desfinteze prin decrete date si semnate de ...FRANCO..... al pe care fanii lui barca il acuza ca a ajutat realul.. 5 cupe furate: ori esti prost ori nu ai citit sau vazut cum sau castigat acele cupe si contra cui este simplu.. din toate 5 una singura sa jucat la madrid sau in spania ..... sa jucat in franta germania scotia.. asa ca nu vb prostii.... fiecare echipa are pete negre in istorie si a ale lui barca sunt recente...2 ucl patate (vezi nu zic furate)

Vezi toate comentariile (59)
Comentează