INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Care derby? » Oficialii lui AC Milan sînt disperați: "E de plîns!"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2015 11:21

Derby-ul italian Inter - AC Milan, scor 0-0, a dezamăgit, ilustrînd perfect situația din clasamentul Serie A, unde rossonerii sînt pe 9 (43 de puncte), iar nerazzurii pe 10 (42 de puncte).

Vicepreședintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a rezumat perfect întîlnirea: "Sînt puține de spus,  e de plîns. În plus, nu te poți aștepta la prea multe din partea ocupantelor locurilor 9 și 10".

REZUMATUL PARTIDEI

Tehnicianul lui AC Milan, Pippo Inzaghi, crede că rezultatul este unul echitabil.

"Între minutele 20 și 45 am avut posesia și cîteva ocazii de gol, mă așteptam la mai mult în acele momente. Ai mei au dat maximum, dar și adversarii au avut ocazii. Una peste alta, cred că e un rezultat echitabil.

Știu că Berlusconi voia o victorie care să ne ajute să ieșim din criză. Dar e important că avem prestații bune, bilanțul îl vom face la finalul sezonului".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  20 Aprilie 2015, 18:10

Milan s-a prezentat foarte slab,Inter ar fi meritat sa castige fiindca a avut ocazii mai multe si mai mari si a luptat mai mult,Inzaghi pare ca a vazut alt meci si cade in penibil cu astfel de declaratii,cat despre Galliani,decat sa planga,mai bine ar transfera jucatori la Milan,nu bufoni...

juve30titluri
juve30titluri  •  20 Aprilie 2015, 14:41

Thohir a luat degeaba 70% din Inter si s-a pus președinte ca de 1 an jumate de când e Inter se zbate in mediocritate. Iar la AC Milan e timpul ca Berlusconi sa facă loc altcuiva ca s-a ramolit si nu mai gândește nici când vine vorba de transferuri, nici când vine vorba sa puna un antrenor ca lumea. A crezut ca Inzaghi poate fi pentru Milan cum a fost Conte la Juventus sau Guardiola la Barcelona. Conte si Guardiola jucau la construcție si erau lideri si pe teren, stiu sa construiască echipe. Inzaghi care știa numai sa stea la limita offside-ului si prin fața porții ce sa știe.

kingme
kingme  •  20 Aprilie 2015, 13:17

Deby-urile italiene sunt cele mai urate,arzi doua ore din viata degeaba.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close