INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GENOA - AC MILAN 3-0

VIDEO Ce a fost în capul lui? Fault incredibil făcut de un jucător de la AC Milan » Rezultat rușinos pentru "diavoli"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 10:07

După victoria în fața lui Juventus, 1-0, AC Milan a pierdut surprinzător în fața celor de la Genoa, 0-3.

Ninkovici a deschis scorul în minutul 11, iar în minutul 80, Kucka și-a marcat în propia poartă, iar Pavolettia a stabilit scorul final în minutul 86.

Eroul negativ al meciului a fost Gabriel Paletta, fundașul central al "diavolilor". În minutul 56, acesta a avut o intervenție extrem de dură asupra lui Lazovici și a fost eliminat.

Paletta a intrat prin alunecare asupra adversarului, cu ambele picioare, în marginea terenului, la 20 de metri de poarta proprie, și a fost criticat din cazua faultului pe care l-a făcut.

1

Vezi aici VIDEO

  • După 10 meciuri, AC Milan este locul 3, cu 19 puncte, având un meci în plus de rivale.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  26 Octombrie 2016, 11:34

Daca asta e rusinos, atunci ce sa mai spunem de Leverkusen, eliminata de o echipa de anonimi, care a jucat de prin minutul 80 in zece oameni?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează