INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KOLN - BORUSSIA DORTMUND 2-3

VIDEO Ce debut, Batshuayi! Două goluri și assist la Dortmund! "Puteam să marchez și mai mult"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2018 10:26

Borussia Dortmund s-a impus pe terenul celor de la Koln, 3-2. Michy Batshuayi, atacantul împrumutat de la Chelsea, a fost MVP la primul său meci la Borussia.  "Am pierdut un atacant foarte bun și am câștigat un atacant foarte bun", spune antrenorul Stöger. A plecat Aubameyang, a venit Batshuayi.

E greu să rămâi fără golgeter, Aubameyang avea 21 de goluri în 24 de meciuri în toate competițiile, dar Borussia a scăpat de un jucător-durere de cap, a câștigat 63,75 milioane de euro și are acum un nou vârf valoros, pe Batshuayi, luat împrumut de la Chelsea.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"Am pierdut un atacant foarte bun și ne-am ales cu alt atacant foarte bun", spune Peter Stöger, antrenorul galben-negrilor. Și Batsuahyi a fost neașteptat de proaspăt, atent și eficace la primul său meci. Două goluri și pasă decisivă, cel mai inspirat debut în Bundesliga pentru un atacant al lui BVB din 2013. Chiar de la Auba, lansat cu hat-trick la Dortmund.

"Sunt foarte mulțumit. A fost prima partidă, una dificilă. Puteam să marchez și mai mult, însă victoria e mai importantă. Vreau să prindem Champions League sezonul viitor", afirmă Batshuayi.

5 lunieste durata împrumutului lui Batshuayi la Dortmund, până pe 30 iunie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează