INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SLAVIA

VIDEO Ce fundaș a avut Liga 1! După ce a uimit la Cupa Africii, Ngadeu a marcat de 3 ori pentru Slavia

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 21:59

Slavia Praga a demolat-o pe Pribram în deplasare cu 8-1. Acest succes o urcă pe Slavia pe primul loc în Cehia, cel puțin până etapa viitoare, când echipa va juca împotriva Viktoriei Plzen, care e pe 2, cu un punct mai puțin, dar și cu un meci în minus.

VEZI VIDEO

Fostul fundaș al celor de la FC Botoșani, Michael Ngadeu, a intrat pe teren în minutul 51. A avut totuși timp să înscrie de 3 ori. Prima dată cu capul, de la colțul scurt, în minutul 55. A doua oară în minutul 73, când a punctat cu un șut fantastic din afara careului, iar a treia oară în minutul 78, din penalty.

Ngadeu este un fundaș cu lipici la gol. A înscris de 7 ori în 53 de meciuri pentru FC Botoșani.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează