INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Ce jucător au ratat Steaua și Dinamo! Zoubir a făcut SHOW cu Arsenal! Reacții entuziasmante pe rețelele de socializare

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 10:02

Abdellah Zoubir a plecat din România în această vară și a semnat cu Lens. Fostul jucător al Petrolului a impresionat în meciul pe care formația din a doua ligă franceză l-a jucat cu Arsenal, scor 1-1.

Zoubir a fost coautor la golul lui Lens. Jucătorul a fost dorit de Steaua, Viitorul și Dinamo, însă a plecat gratis, așa cum a și venit în România.

De asemenea, fostul fotbalist al Petrolului a impresionat la meciul cu Arsenal cu driblingurile în viteză, reacțiile pe Twitter venind la foc automat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
zecs93
zecs93  •  23 Iulie 2016, 17:14

la noi nu era bun, e mai bun lazar zapacitu fara cap !!!

blacksun_14
blacksun_14  •  23 Iulie 2016, 12:50

pfoai, ce superstar. :))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Iulie 2016, 11:26

zoubir s-a ratacit putin prin Liga Mamaliga. dupa ce a vazut omatul de 1 m pe maidanele ligii si turmele de blanoase, vara, dupa ce a vazut ca joaca in fata a 1-2 mii de spectatori mai peste tot, si-a dat seama ca e cazul sa-si ia valea spre locurile unde chiar se practica futbolul. bine a facut. niciodata nu si-a dorit sa ramana in Liga Mamaligana, nici macar la aia din titlul vostru bolnav. asemenea futbol, asemenea presa de futbol. dixit all.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close