INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

VIDEO Chelsea a cîştigat amicalul cu Malaezia XI, 4-1 » De Bruyne, cel mai frumos gol, dar şi cel mai trist :S

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 iulie 2013 09:58

Chelsea merge perfect cu Jose Mourinho pe bancă. După victoria cu 1-0 împotriva lui Singha All-Stars, "albaştrii" au trecut şi de Malaezia XI, scor 4-1.

Golurile lui Chelsea au fost înscrise de Bertrand, De Bruyne, Lukaku şi Moses, însă a doua reuşită a fost şi cea mai frumoasă, dar şi cea mai tristă. Revenit după împrumutul la Werder, De Bruyne a înscris un gol spectaculos.

Jucătorul de 22 de ani s-a accidentat grav după ce a aterizat ciudat după şutul la poartă. Presa din Anglia anunţă că fotbalistul pentru care Chelsea a plătit 9 milioane de euro lui Genk ar putea rata începutul noului sezon.

Echipa de start a lui Chelsea: Mark Schwarzer - Ivanovic, Chalobah, John Terry, Ryan Bertrand - Essien, Marco Van Ginkel - Bertrand Traore, Kevin De Bruyne, Hazard - Romelu Lukaku.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 01:42

isi revine fara nicio problema...

c7eric
c7eric  •  22 Iulie 2013, 10:39

Ii asteptam si pe Mata, Torres, David Luiz si Oscar sa se alature echipei, si sa vedem cum ii va folosi Mou. Se castiga multi bani din acest turneu cu aceste selectionate din Tailanda, Malaezia si Indonezia dar sa speram ca nu vor mai fi accidentari. Dupa ce presa i-a tot transferat sau i-a dat ca monezi de schimb pentru alte transferuri, Mourinho a zis in Guardian acum 3 zile ca nici nu se pune problema ca Luiz si Mata sa plece, ca sunt 2 piese de baza in angrenajul echipei. Iar din ce stiu, Mata este asteptat sa semneze un nou contract, avand cel mai mic salariu dintre jucatorii titulari din sezonul trecut.

specter11
specter11  •  22 Iulie 2013, 10:11

dupa investigatiile medicului se pare ca nu este chiar asa grav...o contuzie in zona meniscului (fara a fi afectate ligamentele)...kevin te asteptam dinou la antrenamente

Vezi toate comentariile (3)
Comentează