INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Chelsea merge ceas şi în Cupa Angliei! Londonezii au trecut cu 4-0 de Brentford

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 11:10

Chelsea s-a calificat în turul al patrulea din Cupa Angliei, după ce a învins formaţia din Championship, Brentford, cu 4-0, într-o partidă disputată sâmbătă pe Stamford Bridge.

Antonio Conte a făcut nouă modificări în primul 11, dar liderul din Premier League nu a avut probleme cu echipa din liga secundă engleză.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Albaştrii" au decis soarta jocului încă din minutul 21, când Pedro a marcat pentru 2-0, după ce Willian a deschis scorul în minutul 14 cu un gol superb dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

Branislav Ivanovici şi Michy Batshuayi şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor. Primul a înscris pe contraatac, în timp ce Batshuayi a punctat dintr-o lovitură de pedeapsă obţinută tot de fundaşul sârb.

Londonezii au ajuns la 14 victorii în ultimele 15 meciuri din Cupa Angliei şi la 10 succese consecutive pe teren propriu.

Antonio Conte a reuşit să-i odihnească pe cei mai importanţi jucători ai echipei pentru meciul cu Liverpool, programat marţi, dar şi să avanseze în runda următoare a competiţiei.

Prin golul din meciul cu Brentford, Willian a bifat a treia reuşită în ultimele patru meciuri din Cupa Angliei, toate pe Stamford Bridge. Brazilianul a ajuns la şapte goluri din lovitură liberă în ultimele două sezoane, mai mult ca oricare alt jucător din Premier League.

Asmir Begovici a fost titular pentru ultima dată în poarta lui Chelsea. Bosniacul a ajuns la un acord cu Bournemouth şi va evolua de săptămâna viitoare în tricoul echipei care evoluează pe Dean Court.

Echipele folosite de cei doi tehniceni

Chelsea: Begovici - Zouma, Terry, Azpilicueta (Kenedy, 71) - Pedro (D. Costa, 76), Fabregas, Chalobah, Ake - Willian (Ivanovici, 64), Batshuayi, Loftus-Cheek.

Brentford: Bentley - Egan, Dean, Bjelland - Colin, Yennaris, McEachran (Kerschbaumer, 78), Woods, Barbet - Sawyers (Sawyers, 65) - Vibe (Vibe, 65).

sursa: bbc.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează