INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO "Chiar are de gând să facă asta?!" » Isco şi James Rodriguez, șocați de decizia lui Zidane!

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 26 septembrie 2016 11:08

Decizia lui Zidane de a-l schimba pe Cristiano Ronaldo în partida cu Las Palmas, încheiată cu scorul de 2-2, a luat prins surprindere pe toată lumea, chiar şi pe jucătorii Realului.

Cotidianul spaniol Sport a publicat un video în care doi dintre fotbaliştii madrilenilor aflaţi la încălzire, Isco şi James, îşi dau seama că Lucas Vasquez îi va lua locul portughezului. Cei doi au început să vorbească pe această temă, arâtându-se destul de surprinşi de decizia lui Zinedine Zidane.
ctnteyawcaa0hic

Schimbarea a avut loc în minutul 72 al partidei, la scorul de 2-1 pentru Real. Opt minute mai târziu era introdus şi Isco, în locul lui Morata, în încerarea lui Zidane de a-şi asigura cele trei puncte. Nu s-a întâmplat asta, însă, iar în minutul 85, Araujo a reușit egalarea.

La finalul partidei, tehnicianul francez al madrilenilor a explicat de ce a ales să îl schimbe pe triplul câştigător al Balonului de Aur.

"Nu l-am scos pe Ronaldo pentru că jucase rău. Jucăm marţi în Liga Campionilor şi trebuie să fie şi el odihnit câteodată. Acesta a fost singurul motiv. A fost nervos? Poate aşa vi s-a părut vouă. El vrea să fie mereu pe teren, însă uneori trebuie să-l odihnim, iar asta s-a întâmplat astăzi", au fost explicaţiile lui Zidane.

Real va merge în Germania, la Dortmund, pentru duelul cu Borussia de marţi, din grupa F a Ligii Campionilor. Partida va începe la ora 21:45 şi va fi transmisă de ProTV şi DolceSport.

sursa: sport.es

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
iosif_vs
iosif_vs  •  26 Septembrie 2016, 15:22

Zidane isi permite orice pentru ca a fost mai mare decat Ronaldo ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează