INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Cine se aștepta la asta? Prima reacție a lui Mourinho după ce l-a învins pe Guardiola

Jose Mourinho, dând indicații fotbaliștilor săi în United-City, 1-0, FOTO: Reuters
Jose Mourinho, dând indicații fotbaliștilor săi în United-City, 1-0, FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 10:00

Portughezul Jose Mourinho a luat o gură de aer în victoria lui Manchester United de aseară, 1-0, cu City-ul lui Pep Guardiola, și a ales, suprinzător, să fie galant cu adversara.

La finalul meciului, antrenorul lui Manchester United a vorbit despre duelul cu marea rivală și a dedicat victoria fanilor.

"Înfrângerea din campionat cu Chelsea (n.r. 0-4) a fost o înfrângere grea, iar istoria clubului nu merita asta. Mi-a părut foarte rău pentru fani, mai ales că ei ne susțin în continuare. E ușor să fii fanul acestei echipe când câștigi 5 titluri în șapte ani.

De aceea sunt mândru. Aici, spiritul fanilor este fenomenal. Niciodată nu am întâlnit asemenea fani. Dragostea pe care fanii o au față de acest club este mai mare decât o serie de rezultate proaste și mai mare decât trei sezoane proaste.

Trebuia să le dăm ceva înapoi fanilor, iar jucătorii au dat totul împotriva lui City. Cu fiecare pas am devenit mai încrezători în a doua repriză. Am început să facem pressing, am crescut ritmul și am avut o intensitate mai mare. Nu este finala Champions League, este doar Cupa Ligii, dar o victorie în fața lui City ne dă un sentiment excelent", a declarat Jose Mourinho, potrivit The Guardian.

Vezi aici VIDEO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1271014042963287
Victor Bălăcescu  •  27 Octombrie 2016, 21:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  27 Octombrie 2016, 11:16
Postat de spion_kop pe 27 Octombrie 2016, 10:59

pina la urma tot fanii il vor da afara pe Mou, Man U nu e Chelsky ...

De acord.

spion_kop
spion_kop  •  27 Octombrie 2016, 10:59

pina la urma tot fanii il vor da afara pe Mou, Man U nu e Chelsky ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează