INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - CHELSEA 1-0

VIDEO Cît contează locul 2 pentru Mourinho? Ce a făcut portughezul cu medalia de la Supercupa Angliei

Jose Mourinho, foto: reuters
Jose Mourinho, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 19:17

Gest extrem făcut de portughezul Jose Mourinho, după ce echipa sa, Chelsea, a fost învinsă de Arsenal în Supercupa Angliei, scor 0-1.

Mourinho a asistat la festivitatea de premiere, acolo unde și-a primit medalia de consolare și a dat mîna cu toți jucătorii lui Arsenal, atunci cînd aceștia au coborît de pe podium. L-a ignorat, în schimb, pe Arsene Wenger, francezul care l-a învins pentru prima oară în carieră, în 14 meciuri disputate de formațiile celor doi.

Gestul ciudat al lui Mourinho a venit atunci cînd se îndrepta spre cabine. Portughezul a luat medalia și a aruncat-o în tribune, acolo unde a prins-o un copil. Mulți au aplaudat gestul portughezului, dar au fost și voci care au contestat inițiativa, acuzîndu-l pe Mourinho că dezonorează competiția. VIDEO CU MOMENTUL

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
994855783881790
Gorun Constantin  •  11 August 2015, 14:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ottobraun
ottobraun  •  03 August 2015, 09:48

Wenger e doctor in economie la univ din Strassbourg e decorat de regina angliei pe cand Murinio e un translator de spaniola invatata pe vapor unde era maseur!

adrian_hora
adrian_hora  •  03 August 2015, 09:02

aici se vede caracterul omului. o *** care are un pr excelent :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează