INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - MANCHESTER CITY 1-1, 3-4 LA PENALTY-URI

VIDEO City este de neoprit! A trecut dramatic de Leicester, la penalty-uri » Pep Guardiola:"Nu putem lua toate cele 4 titluri. Ceea ce trăim e ireal"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 10:18

Manchester City a câștigat la penalty-uri meciul cu Leicester, din sferturile Cupei Ligii Angliei, 5-4 la general, după ce scorul după 120 de minute a fost 1-1.

Antrenorul lui City, Pep Guardiola și-a lăudat tinerii și rezervele, trecând peste furia penaltyului inventat în minutul 90+7. "Nu e normal ce ni se întâmplă. Nu mă gândesc la atâtea titluri, ci doar la următorul meci".

Nimeni și nimic nu o poate stăvili pe Manchester City în acest an. Nici cele 9 schimbări făcute de Guardiola față de duelul cu Tottenham, arbitrii și nici ghinionul n-au reușit să o scoată din Cupa Ligii Angliei. Rezervele și puștii săi au trecut dramatic în semifinale la Leicester, 5-4 la general, supraviețuind loteriei penaltyurilor.

"E dificil să treci peste frustrarea unui 11 metri incorect acordat în ultimul minut, mai ales că și în prelungiri au căutat penaltyurile. Sunt foarte fericit însă că am reușit să reacționăm, în special în situații delicate", a explicat Pep.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Au ratat Vardy și Mahrez

Managerul "cetățenilor" făcea referire la duelul dintre Walker și Gray, în care arbitrul Madley a văzut fault în locul de simulare în careu. "Eram obosiți și aveam mulți tineri în prelungiri, iar ei îi aveau pe Vardy și Mahrez în teren. Ne-a salvat încă o dată Bravo", a continuat spaniolul. Chiar vedetele "vulpilor" au ratat decisiv de la punctul cu var. Vardy, ce trimisese meciul în prelungiri, a nimerit bara, iar execuția algerianului a fost parată.

Pep rămâne modest

Guardiola nu are niciun trofeu cu "cetățenii", însă refuză să viseze la marele pot. "Nu putem lua toate cele 4 titluri, nu se poate întâmpla. Ceea ce trăim e ireal. 16 victorii la rând în campionat, calificare în Ligă înaintea terminării grupelor și acum victorie cu atâția tineri. Nu e normal. Eu nu mă gândesc decât la următorul joc". 

27 de jocuri fără eșec în toate competițiile din Anglia este seria reușită de Man. City în acest sezon. În care unicul meci oficial pierdut e cel cu Șahtior, 1-2 în Ligă

Atacat de un fan, Pep glumește: "Îmi dorea tricoul"

Un incident ciudat a avut loc în repriza secundă. Un suporter a încercat să ajungă la Guardiola, dar stewarzii l-au oprit la câțiva metri. Iar fanul a rămas desculț. "Cred că dorea tricoul meu. M-am simțit însă în siguranță. Poate că data viitoare când mă caută o să-și aleagă mai bine cu ce se încalță", a glumit managerul lui City. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează