INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Conflict la Bayern » Boateng îl atenționează pe Lewandowski: "Te poți purta altfel! Antrenorul e șeful absolut"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 17:39

Jerome Boateng, 29 de ani, spune că Robert Lewandowski ar trebui să-i arate mai mult respect antrenorului Jupp Heynckes.

Totul vine după ce Lewandowski, 29 de ani, a refuzat să dea mâna cu tehnicianul de 73 de ani când a fost înlocuit în meciul cu FC Koln, scor final 3-1.

Lewandowski a înscris în minutul 61 și a fost înlocuit cu Sandro Wagner când mai erau 13 minute de jucat. Când a părăsit terenul nu a dat mâna cu Heynckes.

"Antrenorul e șeful. Ca jucător mai ai și perioade în care ești afectat. Probabil Robert voia să mai înscrie un gol, două. Însă te poți purta altfel în această situație. Oricum, e clar că e responsabilitatea antrenorului să ia decizii, el e șeful absolut", a declarat Boateng.

"Știu că golgeterii sunt egoiști și se gândesc la șansa de a înscrie cât mai multe goluri. Așa eram și eu. Am vorbit cu Robert și a înțeles mesajul meu. Când l-am scos de pe teren am făcut-o pentru că eu sunt șeful și iau deciziile pe care le consider corecte. Nimeni altcineva nu se bagă peste mine"
Jupp Heynckes, antrenor Bayern

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mihai_bn
mihai_bn  •  09 Mai 2018, 20:02

"Când l-am scos de pe teren am făcut-o pentru că eu sunt șeful și iau deciziile pe care le consider corecte. Nimeni altcineva nu se bagă peste mine." Ce schimbare la Dică! Ups, stai că e vorba de Heynckes:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close