INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Cristiano Ronaldo a luat o maşină de 100.000 de euro, dar tot s-a supărat! » De unde a venit nemulţumirea portughezului

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 noiembrie 2013 14:05

Jucătorii Realului au primit ieri noile maşini pentru actualul sezon, dar nu toţi fotbaliştii au fost mulţumiţi.

Unul dintre ei a fost Cristiano Ronaldo, portughezul fiind vizibil nemulţumit, nu din cauza maşinii, ci pentru că a aşteptat prea mult la prezentarea automobilelor Audi.

Ronaldo a fost ultimul jucător care a primit automobilul, întrebînd-o de mai multe ori pe organizatoare dacă mai are de aşteptat. Chiar şi în momentul în care a primit bolidul nu a zîmbit ca de obicei şi a demarat în trombă de la prezentare.

Doar Carlo Ancelotti a primit automobilul după lusitan.

Aici ai lista maşinilor primite de către jucătorii Realului

Firma germană le-a făcut şi o surpriză lui Ronaldo şi compania, oferindu-le cadou mini-Audi-uri pentru copiii lor, personalizate cu numerele de pe tricourile taţilor şi numele fiilor sau fiicelor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
brutarul
brutarul  •  29 Noiembrie 2013, 21:42
Postat de theopalas pe 29 Noiembrie 2013, 21:29

Nici nu avea bani de asa ceva fotbalistii, chiar aveau nevoie de un cadou. Cati bani insumeaza masinile alea? De banii aia (daca tot vroiau sa-i sacrifice) nu se puteau face actiuni caritabile? Oameni nebuni !

daca faceau donatii Audi era mentionat intr-o singura zi in cel mult 5 ziare din europa. asa la cateva zile de la eveniment inca se mai vorbeste de Audi.

valyomanyd
valyomanyd  •  29 Noiembrie 2013, 21:41

Sunt masini de serviciu !!! La vara altele, pe astea le fac nemtii cu ruj si le vand , pe asta a lui cr7 o cumpara, in anul 2030 , ;))) imperator alias randoom !

theopalas
theopalas  •  29 Noiembrie 2013, 21:30

*aveau

Vezi toate comentariile (27)
Comentează